Bezig met laden...
close
Als je op onze websites blijft, ga je er mee akkoord dat er cookies op je computer worden geplaatst en gebruikt. We doen dat vooral met het oog op aanbiedingen of speciale acties en altijd volgens de regels van ons privacybeleid.
close close
loading
close
loading
Le coq sportif - Gratis verzending vanaf 90 €

Yannick Noah

Le coq sportif ambassador

Naar de tenniscollectie  

AL MEER DAN 30 JAAR ONZE REIZENDE AMBASSADEUR

Hij maakte Frankrijk tennisgek toen hij op 5 juni 1983 op het rode gravel van Roland Garros beslag legde op zijn onvergetelijke titel. Maar ook daarvoor maakte hij al een aantal jaren deel uit van het team van le coq sportif. Yannick Noah is nu al dertig jaar onze reizende ambassadeur omdat hij de verpersoonlijking is van de waarden van ons merk. Deze getalenteerde strijder blijft zichzelf altijd trouw en slaagt erin zijn passie en intense gevoel over te brengen op iedereen die zijn weg kruist.

DAVIS CUP

In 2015 wordt Yannick Noah de opvolger van Arnaud Clément en is hij opnieuw aanvoerder van het Franse Davis Cup-team, net als begin jaren negentig. Yannick Noah won in 1991 en 1996 de Davis Cup. In 1991 versloeg Frankrijk de Verenigde Staten in een zinderende wedstrijd. Vijf jaar later slaat Arnaud Boetsch in Zweden het winnende punt voor Frankrijk binnen na een gedenkwaardige partij.

dut
8